ONS BEDRIJF

Wij zijn super trots op ons bedrijf! Wij zijn het eerste bedrijf in Suriname dat begon met het bottelen van water in 5 gallon/18.9 liter flessen. Daarnaast wordt onze fabriek door iedereen die ons heeft bezocht geprezen om de netheid en de hoge kwaliteit die wij produceren. Tevens hebben wij zeer enthousiaste, loyale en hardwerkende medewerkers die zich volledig inzetten voor het bedrijf en voor onze klanten. Water is onze business!

Wij leveren zuiver, helder en fris Surinaams drinkwater met een heerlijke smaak. Daarnaast zijn wij de officiële vertegenwoordiger van Oasis water dispensers. Al ruim 15 jaar leveren wij water en water dispensers in Suriname voor bedrijven en organisaties en via wederverkopers.

ONS WATER

De smaak van ons water wordt in heel Suriname geroemd. Ons water wordt niet alleen in ons eigen lab gecontroleerd maar ook wekelijks door het BOG van het Centraal Laboratorium van Suriname. Daarnaast worden en jaarlijks samples naar een laboratorium in de Verenigde Staten van Amerika gestuurd waar er een uitgebreide chemische- en bacteriologische analyse plaatsvindt. Alleen het zuiverste water wordt door ons afgevuld welke aan strenge eisen voldoet. Het restwater wordt door ons opgevangen en gerecycled in andere processen. Wij maken gebruik van verschillende fijne filters en daarnaast wordt ons water behandeld door een Ozonator en Reverse Osmosis en Ultraviolet systemen. Onafhankelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de kwaliteit van ons water tot het beste in Suriname behoort.

SERVICE WATER DISPENSERS

Het is zeer belangrijk dat uw water dispenser regelmatig wordt schoongemaakt en onderhouden. Zenobia Bottling Company beschikt over een goed getraind team van specialisten die dit voor u kunnen doen. U kunt per servicebeurt betalen, maar het is makkelijker om een jaarcontract af te sluiten zodat u en uw medewerkers, klanten of gezin er zeker van zijn dat het water dat u drinkt schoon is. Bij een jaarcontract heeft u verder geen kosten wat de service betreft. Ingeval uw water cooler defect is kunt u  kosteloos een vervangende water cooler van ons krijgen als back-up.

RONDLEIDINGEN

Als klant heeft u de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen. U kunt dan zien als we voldoen aan de door ons beloofde hoge kwaliteit. Ook voor scholen en andere instellingen is het zeer interessant en educatief om eens een kijkje te komen nemen.

Item added to cart.
0 items - SRD 0.00
Select your currency